«Με το δεξί» η ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. στο ΑΝΤ1

Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου

Η συμμετοχή της ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Με το Δεξί» που παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης, είναι πλέον γεγονός.

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής για τη νέα σεζόν, που μεταδόθηκε την Παρασκευή 25 Noεμβρίου, βρεθήκαμε μπροστά σε ακόμη μια οικογενειακή ιστορία που ζητούσε την φροντίδα της ομάδας του ταλαντούχου αρχιτέκτονα του ΑΝΤ1 Σπύρου Σούλη.

Το  επιτελείο της ΘΕΡΜΟΖΕΛ κλήθηκε να τοποθετήσει ενεργειακό τζάκι σε κατοικία στον Κορυδαλλό, που χρειαζόταν τη ζεστασιά όσο τίποτα άλλο, ενόψει Χριστουγέννων.

Το επόμενο -καταπληκτικό - τρίτο επεισόδιο  θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, ακριβώς.

Για περισσότερα.. επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. στο www.thermozel.gr

ενώ το επεισόδιο προβάλλεται πλέον στην web tv του ANT1

κάντε κλικ εδώ

 

 


 

 

Τελευταία Νέα

Η συμμετοχή της ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. στην πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Με το Δεξί» που παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης, είναι πλέον γεγονός.
Δεν χρειάζονται χίλιοι τρόποι για να ζεσταθεί ο χώρος μας. Αρκούν μόνο πέντε για να εξασφαλίσουμε θέρμανση οικονομικά και χωρίς την κατανάλωση πετρελαίου. Ναι, χωρίς πετρέλαιο, καθώς η τιμή εκτοξεύεται απαγορευτικά.
Περιζήτητη φαίνεται πως θα γίνει φέτος η θέρμανση με την καύση ξύλων αντί πετρελαίου. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού η συνεχής αύξηση των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης σε συνδυασμό με τον ειδικό φόρο κατανάλωσης ...